- Huidverzorging

LAKSHMI BEHANDELINGEN

PureBeauty Concept | Dit is niet zomaar een gezichtsbehandeling, maar veel meer: dit is een luxe holistische wellness-behandeling met onder meer een warm voetenbad en een voetreflexmassage.

Epileren van de wenkbrauwen - Voetenbad - Relaxritueel van het hoofd - Massagereiniging van het gelaat en decolleté - Scrub op basis van Papaya - Voetreflexmassage - Verwijderen van enkele onzuiverheden - Serum - Uitgebreide ontspannende gelaatsmassage volgens het LakShmi Beauty Concept - Crèmemasker - Hoofd/oor/nek massage tijdens het masker - Lotion - Dag- of nachtcrème - huidadvies - 'Ontwaken' met een kopje Ayurvedische thee

PureBeauty Clear | Intensive reiniging, Peeling, Epileren, Verwijderen van oneffenheden , Verzorgend masker, Nabehandeling dag of nacht verzorging.

PureBeauty Compleet |  Intensive reiniging, Peeling,Epileren, Verwijderen van oneffenheden, Massage gelaat, hals en decolleté, Verzorgend masker, nabehandeling dag of nacht verzorging. Deze behandeling geeft je weer een frisse en jeugdige teint.

PureBeauty – Peel en lift I  Deze behandeling geeft de huid een extra booster. Er wordt gewerkt met een ampul met de hoogst mogelijke concentratie liftende werkstoffen. Na afloop van de behandeling is de huid steviger en beter gehydrateerd. Intensive reiniging, Peeling, Epileren, Verwijderen van oneffenheden, Massage gelaat, hals en decolleté, Speciaal masker met ampul, nabehandeling dag of nacht verzorging.

 

HUIDVERBETERING

Wilt u niet uw gezicht alleen onderhouden maar ook duurzaam te beschermen tegen versnelde veroudering van de huid.

Deze speciale behandelingen helpen u!

Japanse Facelift Massage | Deze massage is uniek en kan met geen andere massage vergeleken worden. Deze massage behandelt gezichtshuid, spieren , CHI energie van het hele lichaam en brengt je psychische conditie in evenwicht

Micro Dermabrasie  & Cryo lift | Deze behandeling is de methode om uw huid eens lekker op te 'frissen'. Na de behandeling ziet de huid er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Micro Needling  & Cryo lift | Deze techniek zet de huid zelf aan tot celdeling en de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels.  Dit resulteert in een vermindering van fijne lijntjes en zorgt ervoor dat de huid een frisse en jonge uitstraling krijgt.

Bindweefsel massage | Cosmetische bindweefselmassage is een intensieve vorm van massage die erop gericht is om in het gezichtsgebied de onderliggende vezels van de huid te stimuleren. 
 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken belt u mij op telefoon nummer 06-40546536 of via de link contact een afspraak aanvragen. Vermeldt naast uw naam ook het telefoon nummer

Contact  

Wij zijn vandaag open van 10:00 tot 13:00 uur.


maandag 09:00 - 18:00 & 19:00 - 22:00
dinsdag 13:00 - 18:00 & 19:00 - 22:00
woensdag 09:00 - 18:00    
donderdag 13:00 - 18:00 & 19:00 - 22:00
vrijdag 09:00 - 15:00    
zaterdag 10:00 - 13:00    
zondag gesloten    

Verhinderd?

Indien bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Martina van den Akker
Willem Klooslaan 67
5615 NL Eindhoven

T.  06-40546536
E.  info@4purebeauty.nl
KvK nr.  32114324
BTW nr.  141154676B01Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website