- Beauty

Osaine Behandelingen

Geef je huid al het goede van de zee. actieve ingrediënten van bepaalde soorten  zeewier hebben Karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid, met als resultaat een frisse en jonge uitstraling. 

Bella Donna | Intensive reiniging, Peeling, Massage gelaat, Verzorgend masker, Nabehandeling dag of nacht verzorging.

Remineralizantte | Intensive reiniging, Peeling, Remineraliseren, Massage gelaat, hals en decolleté, Verzorgend masker, nabehandeling dag of nacht verzorging. Deze behandeling geeft je weer een frisse en jeugdige teint.

Skin Renewing Face Treatment | Intensive reiniging, Peeling, Japanse facelift massage, masker, nabehandeling dag of nachtverzorging

Dr. Spiller behandelingen

4Pure Clear | Intensive reiniging, Peeling, Epileren, Verwijderen van oneffenheden , Verzorgend masker, Nabehandeling dag of nacht verzorging.

4Pure Compleet |  Intensive reiniging, Peeling,Epileren, Verwijderen van oneffenheden, Massage gelaat, hals en decolleté, Verzorgend masker, nabehandeling dag of nacht verzorging. Deze behandeling geeft je weer een frisse en jeugdige teint.

4PureBeauty – Peel en lift I  Deze behandeling geeft de huid een extra booster. Er wordt gewerkt met een ampul met de hoogst mogelijke concentratie liftende werkstoffen. Na afloop van de behandeling is de huid steviger en beter gehydrateerd. Intensive reiniging, Peeling,Epileren, Verwijderen van oneffenheden, Massage gelaat, hals en decolleté, Speciaal masker met ampul, nabehandeling dag of nacht verzorging.

 

Huidverbetering

Wilt u niet uw gezicht alleen onderhouden maar ook duurzaam te beschermen tegen versnelde veroudering van de huid.

Deze speciale behandelingen helpen u!

Japanse Facelift Massage | Deze massage is uniek en kan met geen andere massage vergeleken worden. Deze massage behandelt gezichtshuid, spieren , CHI energie van het hele lichaam en brengt je psychische conditie in evenwicht

Micro Dermabrasie  & Cryo lift | Deze behandeling is de methode om uw huid eens lekker op te 'frissen'. Na de behandeling ziet de huid er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Micro Needling  & Cryo lift | Deze techniek zet de huid zelf aan tot celdeling en de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels.  Dit resulteert in een vermindering van fijne lijntjes en zorgt ervoor dat de huid een frisse en jonge uitstraling krijgt.

Bindweefsel massage | Cosmetische bindweefselmassage is een intensieve vorm van massage die erop gericht is om in het gezichtsgebied de onderliggende vezels van de huid te stimuleren.

Rain Soul

16  REDENEN OM RAINSOUL TE GEBRUIKEN

 1. Kan ontstekingsprocessen verminderen in het lichaam
 2. Kan de schade van vrije radicalen neutraliseren
 3. Grote bron van Resveratrol
 4. Kan de regeneratie processen in het lichaam helpen versnellen
 5. Diverse en hoogwaardige voedingsstoffen
 6. Kan bijdragen aan een optimaal lichaamsgewicht
 7. Geen genetische gemodificeerde zaden
 8. Kan de veroudering van cellen aanzienlijk vertragen
 9. Kan helpen DNA-schade te verminderen
 10. Kan de huidskleur helpen verlevendigen
 11. Kan de cardiovasculaire functies ondersteunen
 12. Toename van energie, prestatie en uithoudingsvermogen wordt genoemd door gebuikers
 13. Uitstekende bron van essentiële vetzuren
 14. Kan spierpijn verminderen na trainingen
 15. Kan bijdragen aan een groter gevoel van welzijn

Aanbevolen hoeveelheden verschilt per persoon. Begin elke dag met het nemen van 1-4 zakjes met Soul en pas het aan als dat nodig is voor uw levensstijl.

Te bestellen via www.myrainlife.com/4purebeauty 
 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken belt u mij op telefoon nummer 06-40546536 of via de link contact een afspraak aanvragen. Vermeldt naast uw naam ook het telefoon nummer

Contact  

Wij zijn vandaag open van 09:00 tot 18:00 uur en van 19:00 tot 22:00 uur


maandag 09:00 - 18:00 & 19:00 - 22:00
dinsdag 10:00 - 18:00 & 19:00 - 22:00
woensdag 09:00 - 18:00    
donderdag 09:00 - 18:00 & 19:00 - 22:00
vrijdag 09:00 - 18:00    
zaterdag 10:00 - 15:00    
zondag gesloten    

Verhinderd?

Indien bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Martina De Vivo
Willem Klooslaan 67
5615 NL Eindhoven

T.  06-40546536
E.  info@4purebeauty.nl
KvK nr.  32114324
BTW nr.  141154676B01Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website