- Beauty

Osaine Behandelingen

Geef je huid al het goede van de zee. actieve ingrediënten van bepaalde soorten  zeewier hebben Karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid, met als resultaat een frisse en jonge uitstraling. 

Bella Donna | Intensive reiniging, Peeling, Massage gelaat, Verzorgend masker, Nabehandeling dag of nacht verzorging.

Remineralizantte | Intensive reiniging, Peeling, Remineraliseren, Massage gelaat, hals en decolleté, Verzorgend masker, nabehandeling dag of nacht verzorging. Deze behandeling geeft je weer een frisse en jeugdige teint.

Skin Renewing Face Treatment | Intensive reiniging, Peeling, Japanse facelift massage, masker, nabehandeling dag of nachtverzorging

Dr. Spiller behandelingen

4Pure Clear | Intensive reiniging, Peeling, Epileren, Verwijderen van oneffenheden , Verzorgend masker, Nabehandeling dag of nacht verzorging.

4Pure Compleet |  Intensive reiniging, Peeling,Epileren, Verwijderen van oneffenheden, Massage gelaat, hals en decolleté, Verzorgend masker, nabehandeling dag of nacht verzorging. Deze behandeling geeft je weer een frisse en jeugdige teint.

4PureBeauty – Peel en lift I  Deze behandeling geeft de huid een extra booster. Er wordt gewerkt met een ampul met de hoogst mogelijke concentratie liftende werkstoffen. Na afloop van de behandeling is de huid steviger en beter gehydrateerd. Intensive reiniging, Peeling,Epileren, Verwijderen van oneffenheden, Massage gelaat, hals en decolleté, Speciaal masker met ampul, nabehandeling dag of nacht verzorging.

 

Huidverbetering

Wilt u niet uw gezicht alleen onderhouden maar ook duurzaam te beschermen tegen versnelde veroudering van de huid.

Deze speciale behandelingen helpen u!

Japanse Facelift Massage | Deze massage is uniek en kan met geen andere massage vergeleken worden. Deze massage behandelt gezichtshuid, spieren , CHI energie van het hele lichaam en brengt je psychische conditie in evenwicht

Micro Dermabrasie  & Cryo lift | Deze behandeling is de methode om uw huid eens lekker op te 'frissen'. Na de behandeling ziet de huid er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

Micro Needling  & Cryo lift | Deze techniek zet de huid zelf aan tot celdeling en de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels.  Dit resulteert in een vermindering van fijne lijntjes en zorgt ervoor dat de huid een frisse en jonge uitstraling krijgt.

Bindweefsel massage | Cosmetische bindweefselmassage is een intensieve vorm van massage die erop gericht is om in het gezichtsgebied de onderliggende vezels van de huid te stimuleren.